MIES, nieuw en toch vertrouwd (‘t Groentje)

Op woensdag 30 augustus verscheen er een leuk artikel over MIES in ‘t Groentje .  In het artikel beschrijft John van Amerongen de redenen waarom we zijn verhuisd van de Spoorhaag 101 naar Het Rond 146. MIES had namelijk de ambitie om verder uit te breiden en om zo naast de mooie damescollectie ook kinderkleding te gaan voeren. In het voormalig pandje op de Spoorhaag was die ruimte er simpelweg niet.

Op de omslag staan overigens de foto’s van de nichtjes van MIES. Zij hadden natuurlijk wel zin om te gaan poseren in de nieuwe kindermode!

Zie hieronder het volledige artikel (en hier het origineel).

MIES Women & Kids opende afgelopen vrijdag voor het eerst haar deuren in de overdekte winkelpassage van Het Rond. “Leuk dat jullie óók kinderkleding hebben”, zei één van de klanten vrijdag. De nieuwe winkel biedt een unieke shopervaring in een ongedwongen en huiselijke sfeer. MIES is de vernieuwde winkel op een nieuwe locatie van wat voorheen XPC Houten aan de Spoorhaag was. Michelle wilde uitbreiden met kinderkleding, maar dat kon op die locatie niet. Daarom werd besloten om te verhuizen en een hele nieuwe naam aan te nemen. MIES is nieuw, maar ook vertrouwd. “Heel veel klanten kennen ons. We zijn al twintig jaar een begrip in Houten maar nu dus op een nieuwe locatie.”

MIES is de afkorting van Michelle, de eigenaresse. MIES biedt hippe dames- en kindermode van diverse merken. Van baby tot en met maat 164, voor zowel jongens als meisjes. De kracht van MIES is de inkoop. Het is een boetiek die alleen de leukste items van de leukste merken verkoopt. Dat wat Michelle voor haar klanten uitkiest. De stylisten geven graag persoonlijk advies en hebben elk hun specialisme. Zo is er een styliste voor damesmode, een kleurenspecialist én een styliste voor de jongens en meisjes. MIES organiseert ook regelmatig events zoals modeshows, vaste klanten- of intieme vriendinnenavonden. Mannen kunnen even rustig een heerlijke cappuccino drinken aan de bar terwijl hun vrouw rondkijkt in de winkel.

De winkel is online te vinden via www.miesboetiek.nl. Of op Facebook onder mieshouten en mieskids. MIES is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09:30-18:00 uur. Op zaterdag van 9:30 – 17:00 uur en op koopzondagen van 12:00 – 17:00 uur. Op maandag is de winkel van 13:00-18:00 uur geopend. De winkel is te vinden op Het Rond 146 in de Passage.

No comments yet.